• ulu_fanua_01

Malosi o le Savili Vs.Photovoltaic Power, O le fea e sili atu ona aoga?

Na maua talu ai nei e le faatonu le tele o fesili e uiga i le matagi ma le la hybrid system i tua.O le asō o le a ou tuʻuina atu se faʻamatalaga puupuu i le lelei ma le le lelei o le gaosiga o le matagi ma le gaosiga o le eletise photovoltaic.
Malosi o le matagi/tulaga lelei

hh1

1. Tele punaoa: O le malosi o le matagi o se punaoa faʻafouina faʻafouina, ma o le tele o itulagi i le lalolagi o loʻo i ai le tele o punaoa malosi o le matagi.

2. Siosiomaga ma leai se filogia: E le mafai e le matagi ona gaosia kasa vevela poʻo mea faʻaleagaina i le faagasologa o le gaosiga o le eletise ma e faʻafeiloaʻi le siosiomaga.

3. Vaitaimi faufale pu'upu'u: Fa'atusatusa i isi galuega fa'aletino, o le vaitaimi o le fausiaina o galuega fa'atino o le matagi e fai si pu'upu'u.

Photovoltaic Power Generation/Advantages

hh2

tufatufaina lautele/
O puna'oa o le la o lo'o tufatufaina lautele, ma e mafai ona fausia galuega fa'aola eletise i so'o se mea e susulu ai le la.
Lanu meamata /
Photovoltaic power generation e le maua ai kasa kesi ma isi mea filogia i le faagasologa o le gaosiga o le eletise ma e faauo i le siosiomaga.
mamanu fa'apitoa/
O le faiga o le gaosiga o le eletise photovoltaic e faʻaaogaina se mamanu faʻapitoa ma e mafai ona fetuunai ma faʻalauteleina pe a manaʻomia.

O Latou Fa'aletonu

Le lelei o le gaosiga o le malosi o le matagi:

1. Fa'atapula'a fa'aitulagi: O le fa'atupuina o le malosi o le matagi e iai mana'oga maualuga ile nofoaga fa'afanua, ma e mana'omia ona fausia fa'ato'aga matagi i nofoaga e tele le malosi o le savili.

2. Faʻafitauli faʻamautu: O le gaosiga o le malosi o le matagi e aʻafia i mea faʻanatura e pei o le savili ma le faʻatonuga, ma o le gaosiga e fesuisuiai tele, lea e iai se aʻafiaga i le mautu o le eletise.

3. Pisa: O le faʻaogaina o turbine matagi o le a maua ai ni leo maualalo-decibel.

Le lelei o le gaosiga o le eletise photovoltaic:

1. Fa'alagolago malosi i puna'oa: E fa'alagolago tele le gaosiga o le eletise i le la.Afai e puaoa le tau po'o le po, o le a matua pa'ū le gaosiga o le gaosiga o le eletise photovoltaic.

2. Fa'ato'aga fanua: E mana'omia le fa'atupuina o le malosi o le photovoltaic i se fanua fa'apitoa, ae maise lava i le taimi o faufale tetele, e ono fa'atupu ai se fa'alavelave i puna'oa o le fanua.

3. Tulaga tau: O le tau o loʻo i ai nei o le gaosiga o le photovoltaic e fai si maualuga, ae faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le gaosiga tele, o le tau e faʻamoemoe e faʻaitiitia le faʻaitiitia.

I le aotelega, o le malosi o le matagi ma le gaosiga o le photovoltaic e tofu lava ma a latou lava lelei ma tapulaa.Pe a filifilia po o fea auala e fa'atupuina ai le eletise e fa'aoga, e mana'omia ona fa'atatau le iloiloga atoatoa i tulaga o puna'oa i le lotoifale, tulaga tau si'osi'omaga, lagolago fa'avae, tau o le tamaoaiga ma isi mea.I nisi o eria, e mafai ona sili atu le lelei o le malosi o le matagi, ae o isi, photovoltaics atonu e sili atu ona talafeagai.


Taimi meli: Iuni-03-2024