• ulu_fanua_01

Taliaina Malosiaga Fa'afouina: Le Malosi o le Savili ma le Solar Hybrid Systems

Folasaga:

Intersolar Europa - O le Faʻaaliga Taʻutaʻua a le Lalolagi mo le Solar Industry o loʻo avea ma faʻasalalauga faʻavaomalo e faʻaalia ai le alualu i luma lata mai i malosiaga faʻafouina.I le fa'aaliga o lenei tausaga, sa tu matilatila ai le fale'oloa o le Pese Solar i le motu o tagata, ma fa'atosinaina ai le to'atele o tagata asiasi na matua fa'afiafiaina i le matagi ma le solar hybrid system.I le avea ai ma naʻo le tuʻuina atu o lenei fofo fou, na tuʻu ai e Pese Solar se lagona tumau i malo.I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina faʻamanuiaga o le malosi faʻafouina, faʻapitoa e taulaʻi i le matagi ma le solar hybrid system ofo mai e Pese Solar, ma pe faʻafefea ona faʻaleleia le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.

IMG_2796.HEIC0203

Fa'aaogaina o le Mana o le Natura:

1. O le faiga e tutoʻatasi ma faigofie ona faʻapipiʻiina e faʻailogaina se avanoa taua.Faatasi ai ma le leai o se manaʻoga e tuʻu umi laina eletise eletise, o le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa e faigofie ma sili atu le taugofie.Ole mea lea e mafai ai foi mo nofoaga mamao e leai se feso'ota'iga.

 2. O le galulue faʻatasi i le va o le malosi o le matagi ma le malosi o le la e faʻamautinoa ai le faʻamautuina ma le faʻaauau pea o le eletise.E mafai ona faapaleni le fesuiaiga o le gaosiga o punaʻoa taʻitasi, e mautinoa ai le tafe mai o le eletise e le motusia.O lenei vaega e fa'alagolago tele ai le faiga, ae maise lava i itulagi e fa'alavelave i tulaga o le tau.

 3. O le gaosiga o le eletise i le ao ma le po o se uiga autu lea o lesavili ma le la hybrid system.E maualuga le malosi o le la i le ao pe a tele le susulu o le la, ae o le malosi o le matagi e oo atu i lona malosi maualuga i le po.E ala i le tu'ufa'atasia o nei puna'oa e lua, e mafai ai ona tatou fa'asilisiliina le fa'agasologa o le fa'aogaina o le malosi, fa'amautinoaina le fa'aopoopoina o le sapalai malosi.

 4. O le isi fa'amanuiaga o lo'o ta'oto i le fa'atasiga fa'avaitaimi o le faiga.O le tau mafanafana e faʻaalia i le malosi o le susulu o le la, ma sili atu ona lelei le gaosiga o le la i lenei vaitau.I le isi itu, o le taumalulu e aumaia ai matagi malolosi, e mafua ai le maualuga o le malosi o le savili.O le fa'aogaina o nei fesuiaiga i le tausaga atoa e mautinoa ai le fa'atupuina malosi, tusa lava po'o le a le vaitau.

Si'itia le Fa'aauauina o le Siosiomaga:

1. O le tuufaatasia omatagi ma le malosi o le lafesoasoani ia i matou e fa'aitiitia lo matou fa'alagolago i suau'u fa'ato'aga, ma o'o atu ai i se fa'aitiitiga tele o le kasa oona.E ala i le suiga i puna'oa fa'afouina, ua tatou faia ai se la'asaga taua i le tetee atu i suiga o le tau ma le fa'asaoina o le si'osi'omaga mo tupulaga o le lumana'i.

 2. O le savili ma le solar hybrid system e ofoina atu se manatu manaia i tulaga o le faʻaitiitia o le tau o le malosi.E ala i le faʻaitiitia poʻo le faʻaitiitia o le manaʻomia o le eletise mai le grid, e mafai e tagata faʻaoga ona faʻasaoina se aofaiga tele o tupe.E le gata i lea, o le maualalo o tau o le tausiga o loʻo fesoʻotaʻi ma lenei faiga faʻaopoopo i lona tamaoaiga.

 Va'ava'ai Atu i se Lumana'i Matagofie:

A'o tatou feagai ma lu'itau o suiga o le tau ma taumafai mo se lumana'i gafataulimaina, o le taliaina o malosiaga fa'afouina ua fa'atuputeleina le taua.Pese Solar's wind and solar hybrid system ofo atu se fofo tulaga ese ma fou i manaoga malosi o aso nei ma taeao.O lenei tekinolosi ua tu'ufa'atasia ai le malosi o puna'oa malosi e lua, fa'amautinoaina le fa'atuatuaina ma le fa'aauau pea o le eletise a'o fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga.E le gata i lea, o le tau-lelei o lenei faiga e avea ai ma se filifiliga manaia mo tagata faʻapisinisi ma tagata nofomau.

 I le fa'ai'uga, o le malosi o le la ma le malosi o le matagi, o mea ia e lua o puna'oa malosi fa'afouina.E ala i le tuʻufaʻatasia i totonu o se faiga faʻapipiʻi, e mafai ona faʻateleina lo latou gafatia, faʻamautinoa se lumanaʻi lanumeamata ma mama.Pese Solar's wind and solar hybrid systemsaunia le ala mo se fa'afanua malosi gafataulimaina e ala i le tu'uina atu o le paoa mautu, fa'aitiitia le tau o le malosi, ma le puipuia o le si'osi'omaga.Ia tatou tutu faatasi i le faigamalaga agai atu i se lalolagi malosi e mafai ona faafouina.

IMG_20230614_135958  IMG_20230614_101312IMG_20230616_121445


Taimi meli: Iuni-28-2023